Повече за компанията

За фирма
БОРАДИ ООД

01.

Кои сме ние?

Всеки ден хиляди хора из цялата страна работят и пазаруват в сгради, в чийто процес на изграждане BORADI е далa своя принос. В продължение на 25 години ние изпълняваме своята мисия да се грижим за безопасността на българското общество и да оказваме своето влияние върху ключови за българската икономика предприятия.

198-Boradi-629
215-Boradi-729

02.

Нашата история

Основана през 1994 г., компанията започва дейността си с монтаж на пожароизвестителни инсталации.

Няколко години по-късно Боради разширява обхвата на предоставяните услуги, започвайки да проектира и монтира пожарогасителни инсталации. В допълнение предлага и доставка, обслужване и  поддръжка на инсталации за противопожарна защита на територията на България.

 
1994 г.
Тенчо Динев основава BORADI
1994 г.
1995 г.
Нашата първа мащабна поръчка: Реконструкция на пожарогасителна инсталация и помпена група на Палата No 5 в Международен Панаир - Пловдив
1995 г.
2007 г.
Сдобиване със сертификат ISO 9001 за управление на качеството
2007 г.
2012 г.
Първата и единствена фирма в България, разполагаща с демонстрационен център за обучение и провеждане на симулации за гасене на пожар от различни видове спринклерни инсталации
2012 г.
2016 г.
Първата и единствена фирма в България, придобила сертификат за инсталатор на автоматични спринклерни пожарогасителни системи, издаден от независимата институция за тестване на пожарната безопасност VdS Schadenverhütung GmbH.
2016 г.

03.

визия

Процесите на проектиране, доставка и монтаж в нашата фирма се характеризират с изключителното внимание, което отделяме на всеки малък детайл и стриктното спазване на всички процедури за контрол на качеството.

По този начин гарантираме безупречния дизайн и изпълнение на нашите проекти, както и абсолютна надеждност на крайния продукт.

114-Boradi-387
Нашата визия

Изключителното внимание за всеки малък детайл и стриктното спазване на всички процедури за контрол на качеството.

04.

Сертификати

НИЕ СМЕ VDS СЕРТИФИЦИРАНА ФИРМА ИНСТАЛАТОР НА АВТОМАТИЧНИ СПРИНКЛЕРНИ ПОЖАРОГАСИТЕЛНИ ИНСТЛАЦИИ

Като компания, сертифицирана по VdS ISO 9001, мисията ни е постоянно да повишаваме стандартите ни за качеството. Следването на тези стандарти ни окуражава да предоставяме висококачествени услуги на нашите клиенти.

05.

Екипът

Богатият дългогодишен професионален опит на нашия екип е онова, което прави BORADI специалист в системите за пожарна безопасност.

Поради специфичната ни дейност, BORADI самостоятелно обучава своя персонал. Фирмата е силно фокусирана върху инвестициите в кариерното и личностното развитие на своите служители. Ние разполагаме с учебно-производствена база във Ведраре и единствения демонстрационен център за провеждане на симулации на пожари в реално време в България.

Нашата стратегия залага на това винаги да се стремим да предоставяме неподражаемо високо качество на своите продукти и услуги като същевременно непрекъснато да подобряваме своите способности и компетенции.

Станете част от Екипа на Боради
165-Boradi-529

Свържете се с нас

Ако искате да научете още или да работим заедно, защо не се свържете с нас.